Ειδήσεις από Θεσπρωτία

 

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα από το Studio του ART.TV στην Ηγουμενίτσα  ο συνάδελφος Δημοσιογράφος Βαγγέλης Μάστορας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

“Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά  της δικής μας περιφέρειας εκεί όπου εκπέμπει  το σήμα του Σταθμού μας και μας ακούνε μας βλέπουν και μας κάνουν την τιμή και στους γονείς κυρίως των παιδιών, το λέμε κάθε χρόνο αυτό, πολλές φορές το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν το έχουν τα ίδια τα παιδιά αλλά οι γονείς.

Μην τρελαίνεστε παιδιά χαλαρά… Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ή Πανελλήνιες ή όπως τις έχουν βαφτίσει, δεν είναι ούτε το εισιτήριο που θα σου ανοίξει με το που θα μπεις  την πόρτα της επιτυχίας και θα έχεις από εκεί και πέρα μία ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα και με επιτυχίες και θα διακριθείς και θα κάνεις καριέρα και θα ικανοποιήσεις τα όνειρά σου.. Ούτε συνεπάγετε ότι μία μη εισαγωγή σας στο τμήμα το Πανεπιστημιακό που επιλέξατε ή δεν επιλέξατε σημαίνει κάτι, μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε και πάλι, γιατί η ζωή έχει πάρα πολλές διεξόδους.

Αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Δελτίου Ειδήσεων

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr