Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Μιχαήλ Κασελούρη με το συνδυασμό του Χριστόφορου Σιαφάκα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Μιχαήλ Κασελούρη με το συνδυασμό του Χριστόφορου Σιαφάκα

 

Πληθαίνουν οι υποστηρικτές του Χριστόφορου Σιαφάκα και του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου του στο Δήμο Αρταίων για μία καλύτερη Άρτα.

Ο Μιχαήλ Κασελούρης ο οποίος συντάσσετε στο πλευρό του Χριστόφορου Σιαφάκα   υπογραμμίζει: “Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε με όραμα, ιδέες και όρεξη για δουλειά μία καλύτερη πόλη.”

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αναφέρει:

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Το νέο έτος ας γίνει ορόσημο για αλλαγές στη ζωή μας και αφορμή για δημιουργία σε προσωπικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να σας κάνω γνωστή με τη σειρά μου κι εγώ, την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του κ. Σιαφάκα Χριστόφορου στη Δημοτική Κοινότητα Αρταίων.

Έναν συνδυασμό στον οποίο δεν χωρούν κομματικές ταυτότητες, ηγείται ένα πρόσωπο το οποίο εμπιστεύομαι και εκτιμώ βαθύτατα, πότε πιστεύω πως η συμπόρευση μαζί του θα αγκαλιαστεί και θα στηριχθεί από όλους εσάς για μια καλύτερη Άρτα! Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε με όραμα, ιδέες και όρεξη για δουλειά μία καλύτερη πόλη!

Έχω γεννηθεί στην Άρτα, ζω μόνιμα και εργάζομαι εδώ. Τα τελευταία είκοσι χρόνια εργάζομαι στη Δημοτική Αγορά της Άρτας ως επιτηδευματίας, στην οποία διετέλεσα και πρόεδρος των εργαζομένων. Είμαι παντρεμένος με την Ανθή Ευθυμίου και έχω τρία παιδιά.

Καλή χρονιά για όλους μας, χαρούμενη και δημιουργική!

Με εκτίμηση,

Μιχαήλ Κασελούρης

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr