Φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του ο 38χρονος – Υπέδειξε το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός

 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις αφού σύμφωνα με την φερόμενη ομολογία του 38 από την Άρτα ήταν αυτός που με μια πέτρα χτυπώντας τον στο κεφάλι έδωσε τέλος στη ζωή  του 65χρονου πατέρα του.

Σκότωσε τον πατέρα του μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους όπως ισχυρίστηκε, δίχως όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστή η αιτία! Η άψυχη σορός του άτυχου 68χρονου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και σε μικρή απόσταση από το μαντρί, όπου εντοπίστηκε σώος ο 38χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος υπέδειξε με μεγάλη δυσκολία στους αστυνομικούς το σημείο, όπου δολοφόνησε τον πατέρα του: «Τον χτύπησα με μία πέτρα στο κεφάλι. Εκείνος μου επιτέθηκε πρώτος» ανέφερε. Ο δράστης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που είναι αδύνατον να μιλήσει περαιτέρω, δίνοντας κι άλλες περιγραφές για τη αποτρόπαια πράξη του.

Η σορός του πατέρα φέρει δαγκωνιές από άγρια ζώα. Τώρα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σήμερα μετά της 12 το μεσημέρι της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου, ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε σε μεγάλη σύγχυση στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος άντρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μαζί με τον πατέρα του.