Οι συνθήκες εργασίας οδήγησαν σε Παραίτηση την Διευθύντρια του Ακτινοδιαγνωστικού στο Νοσοκομείο Άρτας

 

Ένα ακόμη πλήγμα έρχεται ως αφύπνιση με την παραίτηση της Διευθύντριας του Ακτινοδιαγνωστικού του Νοσοκομείου Άρτας για λήψη σειράς μέτρων  για το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας το οποίο συνεχίζει να απαξιώνεται με αποτέλεσμα νευραλγικοί τομείς να μένουν υποστελεχωμένοι, ακόμη και να διακόπτεται η λειτουργία τους.

Αφού το νοσοκομείο της πόλης, παρά τις κενές θέσεις δε συμπεριλήφθηκε στη διαδικασία της πρόσληψης ιατρών και αφού δεν είχαν αποτέλεσμα και οι εκκλήσεις της διοίκησης για εργαζόμενους με μπλοκάκι(!!) στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα, η Διευθύντρια Ιατρός Ακτινολόγος υπέβαλε την παραίτηση της λόγω των συνθηκών εργασίας που επικρατούν στο τμήμα.

«Δεν πρόκειται για κεραυνό εν αιθρία, αφού έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από παραιτήσεις που λαμβάνουν χώρα όχι μόνο στο Νοσοκομείο της Άρτας αλλά σε όλη τη χώρα, ως αποτέλεσμα της συνολικής απαξίωσης του δημόσιου τομέα Υγείας, προς βορά του ιδιωτικού όπου έχει πρόσβαση μόνο όποιος μπορεί να πληρώσει…» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Υγείας.

Όπως τοποθετήθηκε με δημόσια ανάρτησή της η Διευθύντρια του Εργαστηριακού τομέα: «Είναι μια σημαδιακή για όλους εμάς παραίτηση γιατί σηματοδοτεί την αρχή του τέλους που σύντομα έρχεται για το νοσοκομείο μας. Ας μην πει κανείς ότι δεν το ξέρει… Θα μπορούσαν να είχαν προ πολλού ενεργήσει.»

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr